Domov > Správy > Správy z priemyslu

Spoločnosť Baibo Biotech získala množstvo certifikátov hodnotenia kvality od Národného centra dočasnej inšpekcie

2021-12-04

Národné centrum pre klinické laboratórium (NCCL) Národnej zdravotníckej komisie oznámilo výsledky hodnotenia kvality národného klinického laboratória v roku 2019. Všetkých 28 projektov, na ktorých sa Biobio zúčastnilo, prešlo hodnotením a získalo kvalifikačné certifikáty. Projekt zahŕňa 20 konvenčných chemických projektov, 1 inhibítor cysteínovej proteázy, 1 marker myokardu a 6 lipidov.

Medzirezortné hodnotenie kvality je dôležitou súčasťou celkového manažmentu kvality medzinárodne uznávaného klinického laboratória a dôležitou súčasťou manažmentu kvality zdravotníckych zariadení. Výsledky externého hodnotenia kvality Národnej zdravotníckej komisie boli svedkom úsilia spoločnosti Jinan Biotech v oblasti in vitro diagnostiky v minulom roku a tiež preukázali vynikajúcu kvalitu, presné a spoľahlivé výsledky testov produktov spoločnosti Biotech a dôveru používateľov. BioBio bude naďalej prísne kontrolovať každý odkaz kvality, zlepšovať kvalitu produktov a poskytovať spoľahlivejšie produkty lekárskej diagnostiky pre kliniky.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept